Søg efter folk, der kan løse opgaver for dig...
Opret profil og bliv fundet


Søg efter opgaver, du kan løse for andre...
Opret profil og bliv fundet

AHandyhand.dk
 
Gør som 10.000 andre

Få et fritidsjob her

Jeg vil ha'
et fritidsjob
Det kan
jeg give dig
Vi får det gjort
Lille Magnus manglede en babysitter, så hans mor kunne blive aflastet
Josefine manglede nogle ekstra penge, så hun tilbød at være babysitter
 
Opret et opslag ligesom 10.000 andre har gjort
Find et fritidsjob allerede i dag
100 % gratis
Du kan altid afmelde dig

På faadetgjort.dk kan du både finde studiejob, sommerjob og fritidsjob. Siden er både for arbejdsgivere – altså dig der tilbyder et studenterjob eller et fritidsjob, og siden er også til arbejdstagere – altså dig der søger et sommerferiejob, studiejob eller andet fritidsjob.

Faadetgjort.dk formidler blandt andet job til unge. Ungjob er til stadighed blevet en større del af det danske erhvervsliv, og aktiviteten her på siden. Derfor har vi udarbejdet denne lille guide der hjælper dig der søger et ung job, et ekstra job eller på andre måder vil tjene nogle ekstra penge ved et fritidsjob.

Fritidsjob søges

Er du en af de mange danskere der søger et studenter job, søger sommerjob og dermed er på udkig efter ledige fritidsjob, så er faadetgjort.dk den rette side for dig. Markedet kan være forvirrende, og der findes mange fritidsjob annoncer og fritidsjob opslag.

Det er vigtigt at du gør det klart for dig selv inden for hvilke kategorier du ønsker at arbejde. Hvad har du tidligere arbejdet med, hvad er du god til og sidst men ikke mindst er det vigtigt for dig selv at gøre det klart for dig, at finde ud af, hvad du godt kan lide at arbejde med. Det er kombinationen af talent, lyst og motivation der kan gøre dig til en dygtig arbejdstager. Sørg for, at få referencer for de fri tids job du tidligere har udført. Der er mange muligheder for hvor og hvornår du kan få et ekstra job. Fx kan du igennem vores fritidsjob formidling finde job i ferien, herunder job i sommerferien. Vi har ingen aldersebrænsninger på siden. Dette betyder, at du kan finde fritidsjob som 14 årig og fritidsjob som 15 årig.

Sommerjob og sommerferiejob

Sommerjob er en meget typisk form for fritidsjob. Det afgørende for definitionen er blot, at arbejdet udføres i en ferie. Det er typisk i de længere ferier at der arbejdes, fx i form af sommerferiejob. Det er ikke altid lige let at finde job i sommerferien. Dette skyldes at der er mange der søger et job i fritiden – og denne er der nu engang mest af i løbet af ferierne.

Studiejob og studenterjob

Grundlæggende kan man inddele begreberne studiejob og studenterjob i to kategorier: de kompetencegivende og de indtjeningsgivende. Dermed menes ikke, at det kompetencegivende studiejob ikke giver en indtjening, men nærmere, at det indtjeningsgivende studenterjob ikke giver kompetencer i relation til uddannelsen. Uagtet hvilken type der menes, er der tale om et klassisk fritids job.


Find os på
 

· · · · · ·

Håndværk · Mekaniker · Tømrer · Maler · Blikkenslager · Elektriker · Murer · Handyman · Tækkemand · Brolægger · Glarmester

Hushjælp · Rengøring · Børnepasning · Flytning · Madlavning · Lektiehjælp · Hundeluftning · Hjemmehjælp · Au pair · Vinduespudsning · Snerydning · Bogholder

Diverse · Havehjælp · IT, teknik, medier · Underholdning

Forside · Fritidsjob · Sommerjob

· · · · · ·

 Køb en endagsforsikring
- så er du sikret, når uheldet rammer dig!

Få Det Gjort.dk har i samarbejde med NEM Forsikring lanceret en endagsforsikring, som skal være med til at skabe tryghed for arbejdstageren og arbejdsgiveren i forbindelse med udførelse af arbejdsopgaver.

På Få Det Gjort.dk er det muligt at købe to slags endagsforsikringer. Det være sig erhvervsansvar og produktansvar. Med disse endagsforsikringer er der mulighed for dækning af de skader, som arbejdstageren eller arbejdstagerens medarbejdere er årsag til både under og efter udførelsen af arbejdsgaven. Det kan være materielle såvel som personskader.

Du vælger endagsforsikringen efter den/de dage, du ønsker at udføre arbejdsopgaven. Det er dog kun muligt at vælge endagsforsikringen tre måneder frem. Endagsforsikringens kostpris er mellem 18 – 27 kr. pr dag, alt efter om du vælger en erhvervsansvarsforsikring eller produktansvarsforsikring. Policen på endagsforsikringen modtager du automatisk på e-mail inden for 5 min.

Få Det Gjort.dk anbefaler, at du køber en endagsforsikring, så du er på den sikre side, hvis uheldet rammer dig.

» Læs mere om endagsforsikringen her
» Bestil din endagsforsikring her